Compare Listings

Stappenplan verkopen woning

Verkopen van een woning gaat niet zomaar. Om je dromen van een ander huis waar te laten worden moet een aantal stappen gezet worden. Van belang is een degelijk hypotheekadvies en een financiering op maat. De huidige woning zal in de verkoop gezet moeten worden met de juiste marketing en goed beeldmateriaal. Daar kun je best wat hulp bij gebruiken.

Taxatierapport Driehoek Makelaardij

1. Verkopen van de woning

Je hebt een leuke woning op het oog? Of plannen gemaakt en ideeën gevormd over een nieuw te bouwen woning? Prima, nu nog de huidige woning verkopen. Dat gaat niet vanzelf. Een grondige voorbereiding gaat daaraan vooraf.

Wij helpen graag bij het verkopen van je woning. Samen nemen wij de plannen door.

Woning Kopen Driehoek Makelaardij

2. Marktwaarde van de woning

Allereerst zal de marktwaarde van de te verkopen woning vastgesteld dienen te worden. Wij geven advies over een reële vraagprijs en de te volgen verkoopstrategie.

Verkopen Driehoek Makelaardij

3. Uitzetten mediakanalen

Met behulp van de juiste tools zetten wij de woning in de markt. Wij regelen een professionele fotograaf en je krijgt tips om de woning nog aantrekkelijker te maken, ook voor de bezichtigingen.

De woning wordt opgemeten en verwerkt in een fraaie plattegrond, zodat potentiële kopers een goed beeld krijgen van de woning. Dan plaatsen wij de woning op de belangrijkste websites waaronder Funda.nl