Compare Listings

Compleet bouwkundig rapport voor  slechts € 399,-

Een bouwkundige keuring is absoluut aan te bevelen bij aan- of verkoop van uw woning. Het uiteindelijke resultaat, het bouwkundig rapport, is zeer uitgebreid en geeft u inzicht in eventuele gebreken en kosten van herstel. Ook zijn de rapporten geschikt voor en voldoen ze aan de eisen die gesteld zijn gesteld door de Nationale Hypotheek Garantie. Bouwkundige rapporten van onze partner Perfectkeur worden erkend door de NHG, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen. Het bouwkundig rapport is helder en in begrijpelijke taal geschreven. Voorzien van foto’s, wordt het bouwkundig onderzoek full colour uitgeprint en zowel digitaal als per post naar u verzonden.

Het bouwkundig onderzoek wordt uitgevoerd door een ervaren inspecteur aan de hand van een checklist. De bouwkundigen zijn altijd in vaste dienst en werken in een klein rayon zodat ze bekend zijn met specifieke plaatselijke omstandigheden of bouwstijlen. Een bouwkundige inspectie is eigenlijk echt een noodzaak!

De woning wordt van boven op het dak tot onder in de kruipruimte volledig gecheckt!

De bouwkundige inspecteurs van Perfectkeur zijn goed opgeleid, hebben minimaal 10 jaar ervaring in de bouw en kennen dus het klappen van de zweep.

Vanuit verschillende locaties in heel Nederland voeren zij dagelijks honderden bouwkundige keuringen uit. Vandaag gebeld is snel gekeurd en geeft u zekerheid en onderbouwing bij het nemen van uw beslissing of in de onderhandelingen.

Vraag direct uw bouwkundig rapport aan

Gebruik QR-code of postcode en huisnummer